Retourneren


Retour en retourvoorwaarden
Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. In dat geval heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren naar ons komt voor jouw rekening. 

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht moet het product voor zover mogelijk in de originele staat en verpakking retour gestuurd worden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe werkt het retourneren?

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • het artikel kan niet worden geruild of geretourneerd wanneer de was- of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd;
  • meld binnen 14 dagen een retour aan door een mailtje te sturen naar info@petersritcreations.nl, o.v.v. het bestelnummer. Het herroepingsformulier kun je hier downloaden, maar ontvang je ook per e-mail . Vul deze in en voeg het bij de retourzending;
  • zorg vervolgens, ook weer binnen 14 dagen, dat wij de retourzending binnen hebben, doe de pakbon in de doos. Zorg ervoor dat de retour goed verpakt is, mocht het product beschadigd bij ons binnenkomen, dan kan het zo zijn dat de kosten hiervan op jouw orderbedrag in mindering gebracht worden;
  • bij een geaccepteerde retourzending wordt het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetaald.

Het retouradres is:

Peters Rit Creations
Leliengaard 18
5443 BM Haps

Garantie
Wij doen ons best om jouw pakketje in de best mogelijke conditie te leveren. Toch komt het helaas wel eens voor dat er een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat je om een andere reden aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om een gebrek binnen twee maanden na contstatering te melden bij ons. Mocht het blijken dat dit gebrek onder de garantie valt, dan gaan wij er voor zorgen dat je kosteloos een nieuw product ontvangt.

Ruilen
Wil je jouw bestelling ruilen? Dat kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum en hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@petersritcreations.nl. De kosten voor het retour zenden van het product is voor jou zelf. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen.

Je bestelling wordt verzonden zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen.

Uitzondering maatwerk
Betreft jouw bestelling zogenaamd maatwerk, gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.