Retourneren


Retour en retourvoorwaarden
Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelling. In dat geval heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je opnieuw 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren naar ons komt voor jouw rekening. 

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht moet het product voor zover mogelijk in de originele staat en verpakking retour gestuurd worden. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe werkt het retourneren?

  • het artikel dient niet gebruikt, ongedragen, ongewassen, onbeschadigd, geurvrij en rookvrij te zijn;
  • het artikel kan niet worden geruild of geretourneerd wanneer de was- of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd;
  • meld binnen 14 dagen een retour aan door een mailtje te sturen naar info@petersritcreations.nl, o.v.v. het bestelnummer. Het herroepingsformulier kun je hier downloaden, maar ontvang je ook per e-mail . Vul deze in en voeg het bij de retourzending;
  • zorg vervolgens, ook weer binnen 14 dagen, dat wij de retourzending binnen hebben, doe de pakbon in de doos. Zorg ervoor dat de retour goed verpakt is, mocht het product beschadigd bij ons binnenkomen, dan kan het zo zijn dat de kosten hiervan op jouw orderbedrag in mindering gebracht worden;
  • bij een geaccepteerde retourzending wordt het door jouw betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetaald.

Het retouradres is:

Peters Rit Creations
De Aalsvoorten 11B
5443 CD Haps

Garantie
Wij doen ons best om jouw pakketje in de best mogelijke conditie te leveren. Toch komt het helaas wel eens voor dat er een bestelling tijdens het transport kapot gaat of dat je om een andere reden aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om een gebrek binnen twee maanden na contstatering te melden bij ons. Mocht het blijken dat dit gebrek onder de garantie valt, dan gaan wij er voor zorgen dat je kosteloos een nieuw product ontvangt.

Ruilen
Wil je jouw bestelling ruilen? Dat kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum en hiervoor kun je een mailtje sturen naar info@petersritcreations.nl. De kosten voor het retourzenden van het product is voor jou zelf. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde artikelen.

Je bestelling wordt verzonden zodra het te ruilen artikel door ons is ontvangen.

Uitzondering maatwerk
Betreft jouw bestelling zogenaamd maatwerk, gepersonaliseerde artikelen bijvoorbeeld? Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.

Inklapbare content

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het afrekenen op de website kun je kiezen voor betaling met Ideal of bancontact.

Kan ik de artikelen in een winkel bekijken?

Nee we hebben geen fysieke winkel of showroom.

Wat zijn jullie contactgegevens?

Je kunt ons bereiken via de e-mail op info@petersritcreations.nl of via de chat. Ook kun je met ons appen of bellen via 0485-700231.

Levering

Inklapbare content

Kan ik mijn product retourneren?

Je kunt een niet gepersonaliseerd product retourneren binnen 14 dagen. Indien het product gepersonaliseerd is kan deze niet worden geretourneerd. Ook digitale producten kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken als cadeautje?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om voor de optie 'bestelling inpakken' te kiezen.

Door welke vervoerder wordt mijn bestelling bezorgd?

De pakketten worden geleverd door PostNL.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-3 werkdagen. Bij specifieke producten die je een andere levertijd hebben, wordt dit bij het product aangegeven. Mocht het toch voorkomen dat een artikel niet leverbaar is of een langere levertijd heeft dan vermeld, houden we je op de hoogte per e-mail.

Ik heb mijn pakket niet of beschadigd ontvangen. Wat nu?

Dat is natuurlijk erg vervelend! Neem contact met ons op via info@petersritcreations.nl met vermelding van het ordernummer. Indien artikel is beschadigd stuur dan ook een foto mee. Dan bekijken we z.s.m. de situatie en zorgen voor een passende oplossing.