Verzending

Wij streven er naar om de bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. De levertijden staan bij de artikelen vermeld. Grote aantallen of bestellingen met eigen logo en/of artikelen, hebben een langere levertijd. Hiervoor wordt persoonlijk contact met je opgenomen om dit te bespreken.

Verzending binnen Nederland
€5,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Het is mogelijk om een PostNL afhaal locatie te kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling.

Verzending naar België
€8,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Pakket niet ontvangen
Wanneer op de track&trace staat aangegeven dat het pakket is afgeleverd, maar je hebt daadwerkelijk niets ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@petersritcreations.nl.
Klopt het bezorgadres welke is opgegeven of heb je de brievenbus gecheckt? Veel artikelen worden per brievenbuspakket verstuurd. In overige gevallen kan het wellicht voorkomen dat de bezorger het pakket niet kon afleveren en hiervoor een niet thuis bericht in de brievenbus heeft gedaan. Mogelijk is het pakket bezorgd bij de buren of komt op een andere bezorgdag terug. 

Artikel beschadigd ontvangen
Jammer, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We pakken de artikelen zo goed mogelijk in, maar schade aan het artikel kan altijd wel eens gebeuren tijdens de bezorging. Dit lossen we natuurlijk voor je op. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen maar een artikel is beschadigd neem dan z.sm. contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@petersritcreations.nl.

Vanzelfsprekend worden alle pakketten zorgvuldig ingepakt en verstuurd. 

 

Er wordt hard gewerkt om de website te optimaliseren. Er zal binnenkort meer content op deze pagina verschijnen.