Verzending

Wij streven er naar om de bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. De levertijden staan bij de artikelen vermeld. Grote aantallen of bestellingen met eigen logo en/of artikelen, hebben een langere levertijd. Hiervoor wordt persoonlijk contact met je opgenomen om dit te bespreken.

Verzending binnen Nederland
€5,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Het is mogelijk om een PostNL afhaal locatie te kiezen tijdens het plaatsen van de bestelling.

Verzending naar België
€8,00 voor bestellingen onder de €50,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €50,- (excl. btw)

Pakket niet ontvangen
Wanneer op de track&trace staat aangegeven dat het pakket is afgeleverd, maar je hebt daadwerkelijk niets ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0485-700231.
Klopt het bezorgadres welke is opgegeven of heb je de brievenbus gecheckt? Veel artikelen worden per brievenbuspakket verstuurd. In overige gevallen kan het wellicht voorkomen dat de bezorger het pakket niet kon afleveren en hiervoor een niet thuis bericht in de brievenbus heeft gedaan. Mogelijk is het pakket bezorgd bij de buren of komt op een andere bezorgdag terug. 

Artikel beschadigd ontvangen
Jammer, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We pakken de artikelen zo goed mogelijk in, maar schade aan het artikel kan altijd wel eens gebeuren tijdens de bezorging. Dit lossen we natuurlijk voor je op. Wanneer je de bestelling hebt ontvangen maar een artikel is beschadigd neem dan z.sm. contact op via het contactformulier, of telefonisch via 0485-700231.

Vanzelfsprekend worden alle pakketten zorgvuldig ingepakt en verstuurd. 

 

Er wordt hard gewerkt om de website te optimaliseren. Er zal binnenkort meer content op deze pagina verschijnen.

Inklapbare content

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het afrekenen op de website kun je kiezen voor betaling met Ideal of bancontact.

Kan ik de artikelen in een winkel bekijken?

Nee we hebben geen fysieke winkel of showroom.

Wat zijn jullie contactgegevens?

Je kunt ons bereiken via de e-mail op info@petersritcreations.nl of via de chat. Ook kun je met ons appen of bellen via 0485-700231.

Levering

Inklapbare content

Kan ik mijn product retourneren?

Je kunt een niet gepersonaliseerd product retourneren binnen 14 dagen. Indien het product gepersonaliseerd is kan deze niet worden geretourneerd. Ook digitale producten kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken als cadeautje?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om voor de optie 'bestelling inpakken' te kiezen.

Door welke vervoerder wordt mijn bestelling bezorgd?

De pakketten worden geleverd door PostNL.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-3 werkdagen. Bij specifieke producten die je een andere levertijd hebben, wordt dit bij het product aangegeven. Mocht het toch voorkomen dat een artikel niet leverbaar is of een langere levertijd heeft dan vermeld, houden we je op de hoogte per e-mail.

Ik heb mijn pakket niet of beschadigd ontvangen. Wat nu?

Dat is natuurlijk erg vervelend! Neem contact met ons op via info@petersritcreations.nl met vermelding van het ordernummer. Indien artikel is beschadigd stuur dan ook een foto mee. Dan bekijken we z.s.m. de situatie en zorgen voor een passende oplossing.